MERSİNLİ BEŞİKTAŞLILAR, ‘TAKIMIMI BIRAKMAM’ DİYOR

Mersin Beşiktaşlılar Derneği, kulübünün yanında olmaya devam ediyor. Dernek, geçen yıl başlatılan ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasının ardından başlatılan ‘Kartal Pençesi’ projesinin, gerek billboardlar gerekse de yerel TV kanalları ve radyolar aracılığıyla daha çok taraftara duyurulmasına katkı sağlayarak, adeta kulübünü ‘bırakmam’ diyor.

Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 15:44:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Kulübünün geçen yıl başlattığı ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek olarak takımının yanında olduğunu göstermişti. Geçtiğimiz günlerde kampanyanın devamı niteliğindeki ‘Kartal Pençesi’ projesi için de destek çalışmaları başladı. Bu kapsamda Dernek, Mersin’in en işlek caddelerinde billboardlara afiş astı. Taraftarına sesini duyurmak isteyen Dernek,  yerel TV kanallarından ve radyolardan da seyircilere seslendi. Adeta ‘bırakmam seni’ diyen Dernek, kulüple eş çalışmalar yürüterek takımının yükselmesine katkı sağlıyor.

Onuk; “Hep birlikte destek olacağız”

Mersin Beşiktaş taraftarını projeye katkı vermeye davet eden Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ufuk Onuk, kulübü daha yukarılara çıkarabilmek için bu desteklerin çok önemli olduğunu söyledi. Hele ki, kartalın Süper Lig’de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediği bir dönemde, desteklerin takıma moral vereceğine işaret eden Başkan Onuk, “İnancımız da güvenimiz de tam” dedi.

Kampanyanın bilinirliğini arttırmak adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Onuk, “Bırakmam Seni kampanyası çerçevesinde bağış yapan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Ancak takımımızı bırakmıyoruz. Bu kez de ‘Kartal Pençesi’ projesiyle takımımızın yanında olacağız. Bunu tek başımıza yapamayız, hep birlikte destek olacağız. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Projeye destek olmak isteyen taraftarlar, ‘birakmamseni.org’ adresinden projeye katılabilecek. İnternet sitesi üzerinden projeye katılan taraftarların fotoğrafları ise, her birinde 1903 kişinin yer alacağı toplam 1903 bloktan oluşan dijital Kartal Pençesi tribününde yer verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.