Mezitli Belediyesi ve Özel Kanada Okulları Arasında İş birliği Protokolü

Daha önce sağlık alanında özel kurumlarla anlaşmalar yaparak çalışanlarına büyük avantajlar sağlayan Mezitli Belediyesi, yeni bir iş birliğine daha imza attı. İmzalanan protokolle Özel Kanada Okulları, Mezitli Belediyesi çalışanları, meclis üyeleri ve Mezitli Kart sahiplerine büyük avantajlar sağlayacak. Mezitli Belediyesi meclis üyeleri, yöneticileri ve çalışanlarının çocuklarına indirimli lise eğitimi ve yurt dışında eğitim fırsatı sunan protokol Özel Kanada Okulları ile imzalandı. İngilizce ve Fransızca eğitim imkânı sağlayan okul, öğrencilere Kanada’da sınavsız üniversite tercih imkânı sunuyor. Lisede uygulanan eğitim programı sayesinde öğrenciler hem Türk hem Kanada diploması alarak mezun olacaklar.

Eğitim Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 15:18:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR

Kanada eğitim sistemini tecrübeleri doğrultusunda Mersin’e taşıyan Fulya Mümtaz ve Özgün Serhat Gündeş, okulda uygulanacak eğitim sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Mümtaz ve Gündeş, kendilerine böyle bir iş birliği kapısını araladığı için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür etti.

MEZUN OLANLAR KANADA DİPLOMASI SAHİBİ OLACAK

Türkiye ve Kanada lise müfredatlarının birbirlerine entegre edilmesi ile geliştirilmiş güçlü bir akademik program olduğunu kaydeden Özgün Serhat Gündeş, “Okulumuzdan mezun olan öğrenciler Kanada, İngiltere, Amerika, Fransa, Avustralya ve Avrupa’daki üniversitelerin en çok tercih ettiği Kanada diploması ile uluslararası okulların seviyelerine uygun olan öğrenciler olacaktır. Birleşmiş Milletler tarafından da birçok kez dünyanın yaşam kalitesi en yüksek ülkesi seçilen Kanada, yurt dışında eğitim almak isteyen öğrenciler için en uygun, güvenli ve kaliteli seçeneklerden biridir.” dedi.

‘BİLGİLİ, YETENEKLİ VE ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ’

Özel Kanada Okulu kurucularından Fulya Mümtaz, “Bizim öğrencilerimiz, bilgi, beceri ve yeteneklerinin yanı sıra mutlu, üretken, yaratıcı, özgüveni yüksek ve çalışkan bireyler olarak bulundukları her ortamda hissedilir farklarını ortaya koyacaklardır. Bir ebeveyni, çocuğunun kendine güvenli, çevresine karşı sorumlu, sevgi dolu bir şekilde büyüdüğünü ve gereken akademik becerilerin tümüne sahip olduğunu görmekten daha mutlu edecek ne olabilir ki? Biz bunu sağlamak için buradayız.” dedi.

ÇALIŞANLARIMIZA AVANTAJ SAĞLAMAK AMACIYLA ÖZEL İŞ BİRLİKLERİ YAPIYORUZ

Mezitli Belediyesi çalışanlarına daha geniş imkanlar sağlayabilmek adına iş birliklerine gittiklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Eğitim her zaman toplumlar için en önem verilen konular arasında yer almıştır. Daha önce yaptığımız iş birliklerine eğitimi de ekledik. Bu iş birliğimizin farklı bir özelliği de çalışanlarımız dışında bu iş birliğinden, belediye meclis üyelerimizin ve Mezitli Kart sahiplerinin de büyük avantajlar sağlaması. Okul ücretlerinde önemli oranda indirim yapılmasının yanında öğrenciler birçok sosyal imkândan da ücretsiz yayınlanacak. Gösterdikleri duyarlık nedeniyle Özel Kanada Okullarının değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.