MHP KADIN KOLLARINDAN İLÇE BAŞKANI ÇELİK'E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'na atanan Mehmet Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siyaset Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 22:33:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ziyarette, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, S. M. M. M. ve Belediye Meclis Üyesi Nükhet Koç Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Mersin Milletvekili Baki Şimşek sırayla söz alarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin tarihi süreçteki çalışmaları ile ilgili genel değerlendirme yaptılar. Yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasal yaşamdaki değerini ve pozisyonunu anlattılar. Biz olma olgusunun önemine değinerek dedikodunun ve gönül koymanın zararları üzerinde durdular. Ziyaret dolayısıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilat Üyeleri'nin sorularının yanıt bulması ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.