MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ BAKİ ŞİMŞEK, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, topluma iyi, temiz ve düzgün bireylerin kazandırılmasında, yeni nesillere doğru bilgi ve değerlerin aşılanmasında annelerimizin rolünün çok büyük olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 07.05.2021 13:10:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milletvekili Şimşek, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; annelerimiz ise iyiliği en çok hak edenlerdir. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etmiştir” dedi.

Şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerin gününü kutlayan Mersin Milletvekili Baki Şimşek “Ben öncelikle ömürlerini ailelerine, çocuklarına vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden başta canından aziz evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren annelerimiz ve sağlık çalışanlarımızın anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Topluma iyi, temiz ve düzgün bireylerin kazandırılmasında, yeni nesillere doğru bilgi ve değerlerin aşılanmasında annelerimizin rolü çok büyüktür. Bu kıymette olan annelerin gönüllerini her daim hoş tutmak, değerlerini bilmek, yüzlerini güldürmek her evladın vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle 

başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; ebedi hayata göçmüş olanlara yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz” ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.