MTOSB BAŞKANI TEKLİ'DEN, ÇUKUROVA BASKETBOL AİLESİ'NE ZİYARET

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) tesislerini ziyaret etti.

Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 10:12:08
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News
ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü tarafından karşılanan Tekli, tesisin yönetim, dinlenme ve spor katı bölümlerini gezdi. Ünlü'nün yapı hakkında bilgiler verdiği Başkan Tekli, "Böylesine önemli bir yatırımın Mersin'e kazandırılmasından son derece mutluluk duydum. Bizler de Mersin iş dünyası olarak, güzide kulübümüze gerekli desteği vermeye hazırız. Mersin'in bir spor kenti olduğu düşünüldüğünde, Çukurova gibi başarılı takımlarımızın artması bizi daha çok memnun edecektir. İnanıyorum ki bu yolun liderliğini Çukurova Basketbol yapacaktır" dedi. Genel Koordinatör Ünlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin'in her kesimine mensup kişileri yanlarında görmek istediklerini kaydederek, Tekli'ye teşekkürlerini iletti. Ziyaretin son bölümünde parkeye ayak basan Tekli, serbest atış çizgisinden bulduğu basketlerle, basketboldaki hünerlerini sergiledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.