ŞAİR SAİT DERVİŞOĞLU, ÇBK'NIN GENÇ YILDIZLARI İLE BULUŞTU

Mersin'de, yazdığı 'Ruhuma Mektuplar' isimli şiir kitabının satışından elde ettiği gelir ile öğrencilere tablet bilgisayar hediye eden İş İnsanı-Şair Sait Dervişoğlu, Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) tesislerini ziyaret ederek, altyapıdaki basketbolcularla buluştu.

Yayın: 16 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 16.02.2021 12:10:46
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Genel Koordinatör Ender Ünlü tarafından tesis ve kulübe ilişkin bilgiler verilen Dervişoğlu, altyapı takımının antrenmanını ziyaret etti. Genç basketbolcularla kısa bir sohbet gerçekleştiren Dervişoğlu, "Sizler bizim aydınlık yarınlarımızsınız. Sizlerin başırısı bizim mutluluğumuz olacaktır. Çıktığınız bu yolda başarılı olacağınıza inancım tam. Ailelerinizi, sizleri ve gelişiminize katkı koyan kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Dervişoğlu, Ünlü ile ÇBK Altyapı Koordinatörü Halil Demirbilek'e imzalı kitabını hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.