TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE

Tarsus Haber/ Tarsus Belediyesi tarafından okul öncesi eğitim çağında olan ve eğitimden yararlanamayan çocuklar için kırsal mahallelerde Köyüm Uzakta Öğretmenim Yanımda" projesini hayata geçirdi.

Eğitim Yayın: 22 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 22.04.2021 16:12:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi Kreş Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında kırsal mahallelerdeki çocukların eğitim alması amaçlanıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın da katılım sağladığı projede, belediye bünyesinde görev yapan çocuk gelişimi öğretmenleri tarafından çocuklara yönelik eğitici oyunlar oynamanın yanı sıra ailelere de çocuk gelişimiyle ilgili seminer verildi.

 Proje ile çocuklara, boyama, Türkçe dil etkinliği, eğitici ve öğretici oyunlar, beceri çalışmalarına yönelik birçok eğitim, kuma yazma etkinliği olarak çizgi çalışması, nokta birleştirme, kavramlar, şekiller, renkler ve sayılar öğretiliyor. Ayrıca, serbest zaman etkinliği olarak psikomotor gelişimini desteklemek amacıyla çocuklara, oyun hamuru oynatılıyor.

Başkan Bozdoğan, proje kapsamında çocuklarla bir araya gelerek hediye ettiği boyama kitaplarını onlarla birlikte boyadı. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, minik yüreklerin yüzlerini güldürüp onları mutlu etti.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.