TARSUS BELEDİYESİNİN DAYANIŞMA AĞINA ÜRETİCİ DE DESTEK VERİYOR

Tarsus Haber/ Tarsus’ta bir üretici tarlasındaki ürünü Tarsus Belediyesine bağışladı. Belediye de bağışlanan ürünü şehirdeki 6 Halk Market aracılıyla yurttaşlara ücretsiz dağıttı. Halk Marketlerin önündeki standa “Tarsuslu üreticimizin hediyesidir” notu da yazıldı.

Ekonomi Yayın: 11 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 11.05.2021 13:51:56
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Tarsus Belediyesi, tam kapanma sürecinde çalışamayan, gündelik geliri kesilen yurttaşların temel gıda maddelerine ulaşabilmesi için seferber oldu. Başkan Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla belediye ekipleri Tarsuslu üreticilerin meyve ve sebze satın aldı, onlarca ton meyve ve sebzeyi yurttaşların evine ulaştırdı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın bu dayanışma çabasına Tarsuslu üreticiler de duyarsız kalmadı.

Kendine ait arazide oldukça geniş alana lahana eken bir üretici, tarladaki ürünü hiçbir bedel talep etmeden Tarsus Belediyesine bağışladı.

Tarsus Belediyesi personeli ve araçları seferber edildi, ürün tarladan toplandı ve kent genelindeki 6 Halk Market’e bırakıldı.  Lahanalar buradan Tarsuslulara ücretsiz olarak ulaştırıldı.

Tarsus Belediyesi, dayanışmaya katılan üreticiye teşekkür etti. Halk Marketlerin önüne “Tarsuslu üreticimizin hediyesidir” notu da yazıldı, yurttaşlar dayanışma ağından haberdar edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.