Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can: "Kupada Sonuca Değil, Tarsus'u En İyi Nasıl Temsil Edebilirizin Mücadelesini Vereceğız"

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, " Beşiktaş ile bugün oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuca değil, Tarsus' umuzu nasıl en iyi şekilde nasıl temsil etmenin mücadelesini vereceğiz" dedi.

Yayın: 17 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.12.2020 10:41:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vodafone Arena'da saat 21'de Cumhuriyet ile yaşıt olan kulüplerinin tarihi bir maçta  Beşiktaş ile kupada ilk kez karşılaşacaklarını belirten Basın Sözcüsü  Can,  yönetim olarak Teknik ekip ve oyunculara güvendiklerini kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turuna içel idmanyurdu ve İstanbulspor'u eleyerek geldiklerinin altıni çizen Basın Sözcüsü Can şunları söyledi:

"Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile bugün tarihimizde ilk kez oynayacağız. Amacımız sonuca endeksli değildir. Evliyalar, embiyalar şehri olan ayni zaman da 10 bin yıllık tatihi bir geçmişi olan Tarsus' umuzun adını en iyi sekilde duyurmak olacaktır. Bir çok medenuyete ev sahipliği yapmış olan Tarsus' umuzu da  oyuncularımız sahaya çıkarak oraya koyacakları oyun ve mucadele ile en iyi şekilde temsil edeceklerinin inancı içerisindeyiz. Oyuncularimızda kariyer sayfalarına Beşiktaş ile oynama sayfası ekleyeceklerdir. Bugün saat 21'de A Spor TV'den ise canlı yayınlanacak olan Besiktaş karşılaşmasını izleyecek tüm futbolseverlere keyif aldıkları bir futbol izlettirmek istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Haber: Fırat Maktay

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.