TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ KONGREYİ BEKLİYOR

Tarsus İdman Yurdu’nda olağanüstü kongre kararı sonrası bekleyiş yakında bitiyor.. TFF 2. Ligde yer alan Tarsus İdman Yurdu’nda olağanüstü kongre kararı 9 Mart'ta gerçekleşecek.

Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 16:49:20
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Bir süredir  TİY’de yönetim içerisinde yaşanan sorunların sık sık gündeme taşındığı  duyuluyordu.  Ve  Tarsus İdman Yurdu’nda olağanüstü kongre kararı alınarak önce 1 Mart tarihi açıklandı. Ancak 1 Martta çoğunluk olmadığı için kongre 9 Marta kaldı. Şimdi kongre 9 Mart Salı günü  saat 16.30’da  Belediye Nikah Salonunda yapılacak. Kongrede Tarsuslu  İşadamı  Şahin Kırbıyık'ın tek aday olarak seçime katılması ve seçilmesi bekleniyor. Henüz başka bir liste  çıkıp çıkmayacağı konusunda bilgi alınamadı. Kırıyık’ın büyük projelerle Tarsus İdman Yurduna başkan olacağı ve takımın en kısa zamanda güçlendirilerek üst liglere çıkması için atılım yapılacağı belirtiliyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.