TARSUS İDMAN YURDUNDAN GALİBİYET SÖZÜ

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ligin ilk yarısının son maçında Kırıkkalespor galibiyetiyle devreyi kapatmak istiyor.

Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 12:43:03
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Son haftalarda şansızlık ve talihsizlikler nedeniyle galibiyet elde edemediklerini belirten Tarsus idman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, kötü bir takım olmadıklarını, takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Alınan mağlubiyetler nedeniyle Kulüp başkanı Serhat Servet Dövenci  başkanlığında yönetim kurulu olarak teknik ekip ve oyuncularla bir toplantı yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Yönetim kurulu olarak son haftalardaki istemediğimiz mağlubiyetlerin nedeniyle Teknik ekibimizde rapor istedik. Aynı zamanda ise teknik ekip ve oyuncularımızla toplantı yaptık. Alınan mağlubiyetlerden dolayı teknik ekibimizle oyuncularımızın üzgün olduklarını belirterek deplasmanda oynayacakları Kırıkkale spor galibiyeti sözünü verdiler. Yönetim olarak teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kırıkkale spor maçında şeytanın bacağını kırarak ilk devreyi 3 puanla moralli kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Fırat Maktay

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.