TARSUS İDMANYURDU, SAKARYA'DAN PUANSIZ DÖNÜYOR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Tarsus idman yurdu, deplasmanda oynadığı Sakaryaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Yayın: 07 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.02.2021 18:09:25
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

TİY, Covid -19 ve sakatlıklarından dolayı 9 oyuncusundan yoksun olarak çıktığı Sakaryaspor karşılaşmasının ilk yarısını golsüz berabere kapattı.

İkinci yarının hemen ilk bölümünde kalesinde gördüğü gole,  akabinde  Cem Aktaş ile cevap veren Tarsus İdmanyurdu, ev sahibi ekibin ataklarında yaptığı bireysel hatalar ile 2 gol daha kalesinde görerek karşılaşmayı 3-1 mağlup kapatmak ve evine puansız dönmek zorunda kaldı.

22. Haftayı Sakarya spor mağlubiyeti ile kapatan temsilcimiz Tarsus idman yurdu, 14 Şubat Pazar günü sahasında Karacabey Belediyespor'u konuk edecek. Sarı-Lacivertli Oyunculara 2 günlük iznin ardından Salı günü Burhanettin Kocamaz tesisilerinde toplanarak bu maçın ilk çalışmasını yapacak.

Haber: Fırat Maktay

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.