TARSUS İDMANYURDU YENİ YÖNETİMİ ATA’NIN HUZURUNDA

Geçtiğimiz günlerde kongre yapan Tarsus idmanyurdunda göreve gelen yeni yönetim Atatürk anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

Yayın: 19 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.03.2021 16:05:59
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Yeni başkan Şahin Kırbıyık, yönetim kurulu üyeleri, Teknik direktör Ergün Penbe ve sporcular toplu olarak  Cumhuriyet alanına gelerek Atatürk anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulundular. Ayrıca  Taraftarlar Derneği  üyeleride  Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü yeni yönetimi ile beraber Atatürk anıtına çelenk bıraktı..

Yeni başkan Şahin Kırbıyık, yeni bir ruhla ve yeni bir yönetim anlayışı ile  yola çıktıklarını belirterek “Büyük Tarsus idmanyurdu yürüyüşü başladı. Hedefimiz büyük. Önümüzdeki süreçte  büyük atak yaparak 2023 ‘de 100. yılımızda süper lige yükselmek için çalışmalara başladık. Bu yılda eldeki imkanlarla en iyi sonucu almaya çalışacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.