TARSUS SARIULAK ZEYTİN BAHÇESİ DENETİMİ YAPILDI

Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve İlçe Tarım Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Mustafa Ateş’ten oluşan coğrafi işaretli Tarsus Sarıulak Zeytin denetim heyeti, Orhan Dalaman tarafından yetiştiriciliği yapılan sertifikalı Tarsus Sarıulak Zeytin bahçesinde denetim ve teknik incelemede bulundu.

Ekonomi Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 16:20:44
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Heyet hasat yapılan zeytin bahçesini gezerek, üreticisinden, yaptığı bakım ve ilaçlama uygulamaları hakkında bilgi aldı. 

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdoğan, zeytinde yüksek verim elde etmenin hiç de zor olmadığını dile getirerek, "Uygulamayı yerinde görmek, üreticimizin bizzat kendisinden uygulamayı dinlemek amacıyla bahçe gezimizi ve bu arada Tarsus Sarıulak Zeytin denetimimizi gerçekleştirdik. İşletmede ayrıca coğrafi işaretli zeytinimizin üretiminin yanında yağınında imal edildiğini yerinde görmüş olduk.İlçe tarım olarak üretimin her aşamasında üreticilerimiz talebi doğrultusunda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.