TARSUS’TA BİR KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ SİLAHLI KAVGANIN ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Tarsus’ta dün iki gurup arasında yaşan silahlı kavgada 1 kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanması olayının şüphelileri yakalandı.

Asayiş Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 17:37:25
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Mersin’in Tarsus ilçesi Barbaros Mahallesi’nde dün gece saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada K. Z. isimli şahıs yaralanması, S.G. isimli şahıs ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Tarsus  İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin  başarılı çalışma ları neticesinde şüphelilerinden 1998 Tarsus doğumlu M.M, olayda kullandığı tabanca ve olayda kullanılan otomobil ile yakalndı. Şüphelilerden  A. M. isimli şahıs ise bir adet tabanca, 33 adet mermi ve bir adet sustalı bıçakla, F. Ç. isimli şahıs da  bir adet tabanca ve 8 adet mermi ile İ. Ü. isimli şahıs ise üzerinde bıçakla yakalandı.

 Olaya karışan diğer şahısların yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.