TARSUS TİCARET BORSASI, ÇKA ‘NDAN BİR PROJE DAHA KAZANDI

Çukurova Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında “TTB Akreditasyonda Dijitalleşme Dönüşüm” konulu projesinin sözleşmesi imzalandı.

Ekonomi Yayın: 10 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 10.02.2021 19:01:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Ticaret Borsası, “TTB Akreditasyonda Dijitallesme Dönüsüm Projesi” isimli projesinin sözleşmesini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve  Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger ile Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı katılımı ile imzalandı. 

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger, Ticaret Borsası yöneticilerini tebrik ederek, projenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti. 

Seçer, Proje hakkında şu ifadelere yer verdi. 

“Proje kapsamında, TTB nin kurumsallaşma ve üyelerine hizmet kalitesini arttırma yolunda entegre bir akreditasyon sistemi kurulması amacıyla eğitim ve danışmanlık hizmeti alınması planlanmaktadır. 

Tarsus Ticaret Borsası akreditasyon sisteminde devamlılığının sağlanması ve kurumsal kapasitesinin iyi yönetişim kurallarına yönetilebilmesi için kurumsal bir akreditasyon sistemine ihtiyaç duymaktadır. 2014 yılından bu yana A kalite belgesi ile kurumsal bir akreditasyon sistemini sunan TTB, Kurumsal sistemin devamlılığı için, bu yeni dijital dönüşüm ile stratejik planlarları da dahil olmak üzere, üst ölçekli planlara uygun olarak Kalite Yönetim Sistemi, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin entegre edilmesini içeren bir sistematikte kurgulanacaktır. 

Bilgi çağının başlamasıyla dünyadaki teknolojik gelişmeler, borsamız hizmetlerini de etkileyerek globalleşen ve dijitalleşen sürece borsamızın uyumunu zorunlu hale getirmiştir. Bu sebeple Borsamız, dijitalleşme çalışmalarında danışmanlık ve eğitim hizmetine her zaman ihtiyaç duymaktadır. Eğitime ve dijitalleşmeye yönelik alınan eğitimlerin devamlılığı ve sürekliliği halen yürütülmekte olup,daha önce kazandığımız projelerimiz de istikrarımızı desteklemektedir." dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.