TARSUS TSO’DAN DA ‘AŞI OLALIM’ ÇAĞRISI

Vaka sayılarının yeniden artması iş dünyasını tedirgin etmeye başladı. Yeni bir kapanmayı göze alamayan iş dünyasından sesler yükselmeye başlarken Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da aşı çağrısı geldi.

Sağlık Yayın: 29 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 29.07.2021 14:10:34
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Kurban Bayramı tatiliyle birlikte Covid-19 vakaları yeniden yükselişe geçti. Başta sağlık olmak üzere hayatın her alanını etkileyen salgın ekonomide de tekrar tehlike sinyallerini beraberinde getirmeye başladı. Türkiye ekonomisinin yeni bir kapanmayı kaldıramayacağını düşünen iş dünyası temsilcileri, aşılananların sayısını artırmak için aksiyon almaya başladı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da bu sürece destek olarak aşı olalım çağrısında bulundu. Salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere maksimum düzeyde uyulması gerektiğine dikkat çeken Koçak, ‘’Rehavete kapılmadan tedbirlere en üst seviyede uymamız gerekiyor. Yaşamımızın normale dönmesi ve ekonominin çarklarının işlemesi için mücadeleye katkı sunmak zorundayız. Ne yazık ki risk halen devam ediyor. Bu hastalıktan gerçek anlamda kurtulmamız için aşılama kampanyasına hepimiz destek olmalıyız. Aşımızı olalım. Tedbiri elden bırakmayalım’’diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.