TİY BASIN SÖZCÜSÜ CAN:"BAŞKAN DÖVENCİ OYUNCULARIN MAÇ BAŞI VE TRANSFER ALACAKLARININ BİR BÖLÜMÜNÜ ÖDEDİ"

Misli.com 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, kulüp başkanı Serhat Servet Dövenci'nin oyuncuların maç başı alacakları ile transfer taksitlarinin bir kısmını ödediğini bildirdi.

Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 12:14:24
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Basın Sözcüsü Can, Başkan Dövenci'nin oyunculara ödeme yaparak oyuncuları rahatlattığına dikkat çekerek yönetim kurulu olarak kendisine teşekkür ettiklerini bildirdi. Yönetim olarak kendilerinin de maddi katkılarda bulunduklarını ifade eden Basın Sözcüsü Can, Başkan Dövenci'nin maddi desteği önemsenecek değerde olduğunu vurguladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a da yönetim olarak verdiği maddi ve manevi destekten dolayı da teşekkür eden Basın Sözcüsü Can, Sivas Belediyespor maçını kazanarak moral bulmak istediklerini sözlerine ekledi.

Haber: Fırat Maktay

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.