TİY BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN: " HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Tarsus İdman Yurdu, erteleme maçında GMG Kastamonu spor'u 2-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 22:55:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2021 yılının ilk galibiyetini sahalarında aldıkları için mutlu ve sevinçli olduklarını belirten  Tarsus idman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, "GMG Kastamonuspor karşısında haklı bir galibiyet aldık. Emeği geçen teknik ekip ve oyunculara teşekkür ediyoruz" dedi.

Erteleme maçında konuk ettikleri GMG Kastamonuspor'u her iki yarı da attıkları goller ile 2-0'lık  net skor ile mağlup ederek  4 haftanın ardından 3 puan almanın haklı  gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını  ifade eden Basın Sözcüsü Can şunları söyledi:

"GMG Kastamonuspor karşısında etkili ve iyi bir oyun ile rakibimizi 2-0  mağlup ettik. 2021 yılına galibiyetle girdik.  Play-off yolunda  GMG Kastamonuspor galibiyeti bizi yeniden hedefimize döndürdü. Puanımızı 27'ye yükselttik. Klasmanda ise 10'uncu sıradayız. Play-Off   grubu iddamızdaki rakiplermizle 7 puanlık, yani 2,5 maçlık bir fark var. Bu kapanmayacak bir puan değil. Maddi açıdan sıkıntılarımız var. Bunu aşmak için arayışlarımız sürmektedir. GMG Kastamonu spor galibiyetiyle ikinci yarıya umutlu ve moralli başlayacağız. Galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncu kardeşlerimizi kutluyoruz. Güzel günler Tarsus idman Yurdu'nu bekliyor" şeklinde konuştu.

Devre arası Kampı için Perşembe günü toplanarak Antalya'ya gidileceğini vurgulayan Basın Sözcüsü Can,  11 gün Antalya'da devre arası hazırlıklarını sürdüreceklerini,  kulübün ayakta durması ve mücadelesini sürdürmesi için maddi ve manevi destek sağlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Kulüp Başkanı Serhat Servet Dövenci'ye yönetim kurulu olarak teşekkür ettiklerini belirterek  sözlerini tamamladı.

Haber: Fırat Maktay

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.