TİY, BEŞİKTAŞ KUPA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TİY Basın Sözcüsü Hakan Canan Can:"Beşiktas Karşında Haddimizi Bilerek Oynayacağız" Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Müsabakası hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.

Yayın: 13 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.12.2020 15:06:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarihimizde ilk kez Beşiktas ile oynayacaklarını ve bunun ise gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Basın Sözcüsü Can, "Beşiktaş Süper ligimizin 3 büyük takımından birisi. Cumhuriyetle yaşıt kulübümüz Tarsus idman Yurdu olarak Beşiktaş karşısına haddimizi bilerek çıkacağız, oyunumuzu oynayacağız. Sahada  bizleri izleyen futbolseverlerin keyif alacağı bir futbol izletmek istiyoruz.  Futbolda herşey mümkün. Nitekim  Cuhmuriyet ile yaşıt kulübümüzün Ziraat Türkiye Kupasın da 17 Aralık Perşembe günü oynayacağımız Beşiktaş maçına odaklanmış durumdayız. Tarsus'umuzu en iyi ve en güzel şekilde temsil etmenin onurunu yaşamak istiyoruz. Ergün hocamıza, teknik kadroya, aslan yürekli futbolcularımıza güveniyoruz. Maddi ve manevi her zaman Yanımızda olan Tarsus Belediye Baskanımız Dr. Haluk Bozdağan ile Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanımız Serhat  Servet Düvenci'ye teşekkür ediyoruz. Yüreğimizde de htiğimiz Tarsus halkının ve taraftarların destekleriyle Beşiktaş karşılaşmasında ise Tarsus' umuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber: Fırat Maktay

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.