TÜİOSB BAŞKANI AKYÜREK BALTA: 'ÜLKEMİZİN SİZLER GİBİ BAŞARILI KADINLARA İHTİYACI VAR'

Mersin -Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, Çukurova Basketbol Kulübü'nün başarılarına dikkat çekerek, "Ülkemizin sizler gibi başarılı kadınlara ihtiyacı var. Ataerkil toplumda kadınların önemli başarılara imza atıyor olması gurur verici" dedi.

Yayın: 02 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 02.03.2021 20:42:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akyürek Balta, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında yarın Birevim Elazığ İl Özel İdare ile karşılaşacak olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün Servet Tazegül Spor Salonu'ndaki antrenmanını ziyaret ederek, sporculara ve teknik ekibe başarı dileklerini iletti.
 

'VARLIĞINIZ ÇOK KIYMETLİ'

Turuncu-lacivertlilerle yaptığı sohbetinde ÇBK'yı takip ettiğini, basketbolun da en sevdiği spor dalı olduğunu söyleyen Akyürek Balta, "Sizin varlığınız ve bugüne kadarki başarılarınız bizi gururlandırdı. EuroCup'ta da başarılarınızı takip ediyor olacağız. Ülkemizin sizler gibi başarılı kadınlara ihtiyacı var. Bugün buradaki varlığınız, Çukurova Bölgesi'nde çok kıymetli. Ataerkil toplumda kadınların önemli başarılara imza atıyor olması gurur verici. Sürecin her anında yanınızda olmayı arzuluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

ÇBK Başantrenörü Olcay Orak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akyürek Balta'ya teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin son bölümünde Akyürek Balta tarafından sporcu ve teknik ekibe, üzerinde 'Mersin'in güçlü kadınlarına EuroCup'ta başarılar diliyorum' ifadelerinin yer aldığı, sukulent olarak bilinen küçük çiçekler hediye edildi.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak olan müsabaka, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.