Türk Loydu, Borsa'nın Kalite Yönetimi Sistemini Denetledi

Hizmetlerinin uluslararası tanınırlığı olan akreditasyonlar ve yetkiler çerçevesinde sürdürmekte olan, çeşitli alanlarda yetkin teknik kadrosu ile yönetim sistemleri, ürün ve personel belgelendirme, muayene, onaylanmış kuruluş, üçüncü taraf kontrolörlük ve gözetim hizmetleri veren Türk Loydu tarafından Tarsus Ticaret Borsası'nın Kalite Yönetimi Sistemi denetlendi.

Ekonomi Yayın: 14 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.12.2020 12:11:27
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Kalite Yönetim Standardı çerçevesinde yapılan Belge Yenileme Tetkiki Türk Loydu Denetcisi Savaş Tatıl kontrolünde başarıyla gerçekleştirildi. 

Hizmet birimlerinde gün boyu süren incelemelerde Borsanın, yürüttüğü faaliyetlerin TS EN ISO 9001:2015 standartlarına, dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu denetlendi. Başarıyla tamamlanan denetim sonucunda Borsanın , üyelerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ve üye memnuniyeti öncelikli faaliyetleri, misyon, vizyon, kalite politika ve hedefleri, kurumsal yapısının sürdürülebildiği belgelerle ortaya konuldu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.