HAYVANSEVER IŞKIN MOĞOL ALÇI, ŞİRİN’İ SAHİPLENDİ

Temmuz ayında iki ayağı kesilmiş şekilde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilerek tedavi edilen Şirin, artık sıcacık bir yuvaya sahip.

Gündem Yayın: 16 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2024 10:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News
Barınağı’nda olduğunu öğrendik. Üzücü bir hikayesi var. Sahiplenmek için iletişime geçtik. Çok ilgililerdi. Çok teşekkür ederiz. İlk haline göre de çok iyi bakılmış. Sonrasında İstanbul’a getirdik ve şimdi bizimle birlikte yaşıyor” dedi. “Aşırı sakin bir köpek, her şeye adapte oldu” Duru’nun çok sakin olduğunu söyleyen Alçı, hızla adapte olduğunu belirterek, “Duru aşırı sakin bir köpek. Çok iyi huylu. Evde hiçbir zorluğu yok. Kucakta uyumayı çok seviyor. İlk geldiğinde adapte olana kadar yemek seçti ama sonrasında onu da toparladı. Şimdi iyiyiz. Tuvaletini yaptırmak konusunda destek gerekiyor. Geceleri pike altında uyumayı çok seviyor. Şimdi her şeye adapte oldu” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.