JANDARMADAN UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU: 7 GÖZALTI

Mersin’in Çamlıyayla, Yenişehir, Tarsus ve Gülnar ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik jandarmanın yaptığı operasyonda (7) şüpheli şahıs yakalandı.

Yayın: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2024 11:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığıdan yapılan açıklamaya göre; Jandarma ekipleri; Çamlıyayla, Yenişehir, Tarsus ve Gülnar ilçelerinde yaptığı araştırmalar sonucunda (7) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit etti.

Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği (5) ayrı operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

 Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada (122) kök kenevir, (817) gr. bonzai, (72) gr. metamfetamin, (73) gr. kubar esrar ile (5) adet uyuşturucu madde kullanma aparatına el kondu.

Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.