JASAT’TAN ARANAN ŞAHISLARA OPERASYON

Mersin'in Tarsus ve Yenişehir ilçelerinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 2 şahsı yakalandı.

Asayiş Yayın: 22 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2024 10:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Tarsus ilçesinde “Kasken Öldürme” suçundan hakkında (22) yıl (23) ay (15) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve (5) aydır aranan bir şahsı saklandığı adrese düzenlediği operasyon ile kıskıvrak yakaladı . Diğer bir operasyonda ise Yenişehir ilçesinde “Dolandırıcılık” suçundan hakkında (10) yıl (18) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın saklandığı adresi tespit eden JASAT düzenlediği operasyon ile şahsı yakaladı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.