KÜÇÜK ÖĞRENCİLER İTFAİYECİLERLE BULUŞTU

“İtfaiye Haftası” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hafta kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği, anasınıfı ve kreş öğrencilerini ağırladı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği’nde görevli eğitim amiri İsmail Ceyran tarafından, hem birim yerleşkesinde, hem de anaokullarında, yangın konusunda çocuklara yönelik bilgilendirme eğitimleri verildi.

Spor Yayın: 04 Ekim 2022 - Salı - Güncelleme: 04.10.2022 08:52:26
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

İtfaiye araçlarını merakla incelediler

İtfaiye Haftası dolayısıyla Tarsus’ta faaliyet yürüten kreş ve anaokullarından öğrenciler, itfaiye ana birim yerleşkesi içerisinde ağırlandı.

 

İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirpolat ve itfaiye personeli tarafından karşılanan minik öğrencilere, itfaiye ekiplerinin yaptığı faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunuldu. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen minik öğrenciler, itfaiye hortumuyla su sıkma deneyimini de yaşadılar, ekipmanları tanıdılar; itfaiye araçlarını ise merakla incelediler.  

 

Okullarda bilgilendirmeler yapılıyor

Çocukların yangın konusunda bilgilenmeleri, olası durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğini öğrenmeleri için Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği’nde görevli eğitim amiri İsmail Ceyran tarafından da, eğitim yuvalarında tatbikatlı eğitimler veriliyor. Okullarda ki eğitim çalışmaları önümüzde ki günlerde de devam edecek.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.