Mersin Haber/ Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Mersin’in Mezitli, Çamlıyayla ve Silifke ilçelerinde uyuşturucu madde kullandıkları ve ticaretini yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli şahısa yönelik jandarma ekipleri operasyon yaptı. Şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 10:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan 3 şüpheli şahıs tespit edildi. Jandarma ekipleri; Mezitli, Çamlıyayla ve Silifke ilçelerinde takibe alınan şüphelilere operasyon yaparak yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilere ait ev, araç ve iş yerinde arama yapan Jandarma; 1 kilo 663 gr. kubar esrar, 674 kök hint keneviri, 187 gr. kenevir tohumu, 25 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas tartı, 1 adet esrar öğütücü aparat, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile 7 bin 765 TL paraya el koydu.

Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.