MERSİN İTFAİYESİ’NİN HIZLI MÜDAHALESİYLE FACİADAN DÖNÜLDÜ

Mersin’in Tarsus İlçesinde otoyolda sıvılaştırılmış doğalgaz (LGN) yüklü olan, dolu vaziyette ki tankerin lastik bölümünde çıkan yangına kısa sürede müdahale eden Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, olası bir facianın önüne geçti.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 19:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News
Alınan bilgiye göre özel bir firmaya ait olan ve Adana istikametine doğru ilerleyen V.E. idaresinde ki 31 ATM 298 kupa plakalı ve tankerinde sıvılaştırılmış doğalgaz (LGN) yükü bulunan tır, seyir halinde iken iddiaya göre lastiğinin patlaması nedeniyle alt kısımdan yanmaya başladı. Durumu fark eden sürücü aracı güvenlik şeridinde durdurdu. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan Mersin İtfaiyesi ekipleri, alevleri söndürdü. Otoyol, güvenlik nedeniyle Tarsus-Adana istikametine geçici olarak trafiğe tamamen kapatıldı. Tankerde bulunan LGN yükünün başka bir araca aktarılması için çalışma başlatıldı. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda maddi hasar oluştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.