Mersin Polisinden DEAŞ’A Operasyon

Mersin’de DEAŞ terör örgütüne eleman kazandırma arayışında olan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 23:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin yaptığı çalışmada  DEAŞ terör örgütü içerisinde sözde istihbarat ve lojistik yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde bulunan, çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunduğu tespit edilen ve gönüllü geri dönüş kapsamında ülkemizden ayrılıp yasa dışı yollardan tekrardan ülkemize girip örgüte elaman kazandırma arayışında olan şahıslara  operasyon yapıldı.

Özel Harekat polislerinin de katıldığı dron destekli  ve eş zamanlı operasyonda  (A.S.), (M.A.), (A.A.), (O.A.), (S.M.), (A.K.İ.), (A.A.K.), (O.A.A.) adlı 8 şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonda (8) şüpheli şahıs ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.