Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

Mersin’in Toroslar ve Çamlıyayla ilçelerinde uyuşturucu madde kullandıkları ve ticaretini yaptıkları belirlenen 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 11:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre Jandarma ekipleri; Toroslar ve Çamlıyayla ilçelerinde şüpheli şahıslara yönelik başlattığı araştırmalar sonucunda 2 şahsın uyuşturucu madde kullandığını ve ticaretini yaptığını tespit etti.

 

Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüphelileri yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilere ait ev ve eklentilerinde arama yapan Jandarma; 683 gr. kubar esrar, 534 kök hint keneviri, 2 adet uyuşturucu madde likiti ile 7 adet uyuşturucu madde kullanma aparatına el koydu.

 

Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.