Tarsus Gücü’nde yüzler gülüyor

Süper Amatör Küme B gurubunda bu hafta oynanan karşılaşmada Yolspor’u 2-0 mağlup eden Tarsus Gücü yoluna namağlup olarak devam ediyor.

Yayın: 15 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 15.10.2024 11:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper Amatör Küme B gurubunda bu hafta oynanan karşılaşmada Yolspor’u 2-0 mağlup eden Tarsus Gücü yoluna namağlup olarak devam ediyor.

Mersin Süper Amatör Küme B Grubu'nda 5.Hafta da Akdenizgücü 'nü 4-1 mağlup eden Karacailyas Veteranlar averajla liderliğini korurken, Liderin takipçilerinden Tarsus Gücü sahasında Yolspor'u Ilker Kasapli ve Okan Biçer'in golleriyle 2-0 mağlup ederek liderle eşit puanda 2. likteki yerini korudu.

Tarsus Gücü önümüzdeki hafta zorlu Bozyazı deplasmanına çıkacak. Deplasmanda Atakent Gençlerbirliği 'ne gol yağdıran Bozyazı Belediyespor 11 puanla 3. sıraya yerleşti. İdmanyurdu 1925'i deplasmanda farklı mağlup eden Erdemlispor 9 puanla 4. sırada yer aldı.

Kulüp Başkanı Olcay Başer yaptığı açıklamada.Kısıtlı imkanlarla kurduğumuz kaliteli kadromuzla adımızdan söz ettiriyoruz. Tarsusumuzu en iyi şekilde temsil ediyoruz Tarsususun yerli çocukları ile Allahın izni ile Sezon sonu mutlu sona ulaşacağız. Bu hafta çok zorlu bir deplasmanımız var. Bozyazı Belediye spor çok iyi bir takım hazırlıklarımızı buna göre yaptık Cumartesi günü Anamur’da kampa gideceğiz.Pazar günü alnımızın akı ile Maçımızı oynayıp döneceğiz.Yönetim Kurulu olarak tam kadro maçta olacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.