Tarsus İdman Yurdu 22 Oyuncuyu Renklerine Bağladı

TFF 3.Lig Birinci Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu, 2023-2024 futbol sezonu öncesi şimdiye kadar iç ve dış transferde 22 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Transferde yasağı ve maddi anlamda eli kolu bağlı  olmasına rağmen özveriyle çalışan  Tarsus idmanyurdu  Yönetim  Kurulu şimdiye kadar "VEFA VE FEDA" sezonu hedefinde  şimdiye kadar 22 oyuncuyu renklerine bağladı. 

 

YAPILAN TRANSFERLER...

 

" Sol Bek Emirhan Ünal, Santrafor Ramazan Zengin, Kaleci Mustafa Öztürk, Orta Saha Mustafa Köseoğlu, Sağ Bek Metehan Kavalcı, Stoper Şehmuz Durak, Stoper Cemal Kavalcı, Orta Saha Mert Özdestici, Orta Saha Mert Canpolat , Kanat oyuncusu Yetullah Kalkan, Orta Saha Abtullah Akboğa,  Kanat oyuncusu  Şirvan  Talay,  Orta Saha Berkay Çetin,  Stoper  Melih Şen,  Kaleci Samed Karataş,  Stoper, sağbek  Samed  Karataş,  Orta Saha Ziya Güven,Kaleci İlksen Kuttekin, Santrafor  Erdem Türkmen,  Sağbek ve stoper Serat Korkmaz, Stoper Melih Şen, Orta Saha  Berkay Çetin ."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.