TARSUS İDMANYURDU, BEŞİKTAŞ İLE KARDEŞ TAKIM OLDU

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş kulübü ile kardeş takım oldu.

Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 22:20:49
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News
Edinilen bilgiye göre, Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, projeleri kapsamında Beşiktaş ile kardeş takım olduklarını açıkladı. Beşiktaş Vodafone Arena'da konuk edilen Başkan Ķırbıyık'a Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu 2. Başkanı Fatih Avşar eşlik etti. Başkan Kırbıyık Tarsus idmanyurdu kulübü olarak Türkiye'nin 4 büyüklerden birisi olan Beşiktaş ile kardeş kulüp olamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Bjk ile kardeş takım anlaşması oldu memleketime hayırlı olsun. Beşiktaş ikinci başkanı Sayın Fatih Avşar Bey'e nazik misafirperverliğinden dolayı sonsuz tesekkur ederim" Haber; Fırat MAKTAY
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.