TARSUS'TA OTOYOL BATI GİŞELERİ YAKININDA ÇARPIŞAN TIRLAR ALEV ALEV YANDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Mersin'in Tarsus ilçesinde gişeler yakınında çarpışan tırlar alev aldı. Sürücülerden biri hayatını kaybetti, diğer ise yaralandı.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 30.08.2024 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News
Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi Mersin istikametinde Batı gişelerinin çıkışında meydana geldi. Alınan bilgiye göre R.T idaresindeki çikolata yüklü 34 CYP 36 plakalı tır ile 31 R 6681 plakalı A.D.'nin kullandığı tır çarpıştı. Kazayla birlikte 2 tırda yangın çıktı ve patlama meydana geldi. Sürücü R.T. kendini araçtan atarak yardım istedi. Olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan tırlar yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu söndürülebildi. Sürücü R.T. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Diğer araç sürücüsü A.C. sıkıştığı araçta feci şekilde hayatını kaybetti. Mersin-Tarsus istikametinde meydana gelen olaydan dolayı otoyol yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.